НОВОГОДИШЕН БАЗАР

 Почитувани сограѓани,

Ве покануваме да го посетите Новогодишниот базар кој ќе трае три дена, од утре па до 31 декември, а кој е во организација на Општина Карпош. Новогишните тезги ќе бидат поставени во просториите на надвозникот „Влајко“ со почеток од 11 часот.