Подршка на спортисти и спортски клубови

 Ние ги поддржуваме следниве клубови:

- Ракометен клуб „Велкова 5 “ (жени) 

- Шаховски клуб „Гамбит Асеко СЕЕ “ - Скопје 

- Одбојкарски клуб „ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“ - Скопје 

- Кошаркарски клуб „Карпош Соколи 2000“

- Џудо Клуб „Ипон“ - Скопје 

-Спортски клуб за Фитнес и Бодибилдинг „Херкулес“